Fokker Berner Sennen - Familiekennel Meerhof

 

 

 

 

 

Beschikbaar in België en Nederland
Herplaatsing eigen gekweekte honden
Erkend kweker
Home » Fokker Berner Sennen

Fokker Berner Sennen

Wilt u graag bij een erkend fokker uw Berner Sennen pup kopen? Dan bent u bij familiekennel Meerhof in Hoogstraten, dicht bij de Nederlandse grens, op de juiste plek. Wij zijn erkend als fokker door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en Dierenwelzijn en fokken onder andere met de Berner Sennen.

Heeft u vragen? Of wilt u informatie?

Erkende fokker voor de Berner Sennen

Bent u verkocht door de schattige kopjes van Berner Sennen pups? Dat begrijpen wij als geen ander. Als fokker van dit ras kennen wij al zijn kwaliteiten en kunnen we met zekerheid zeggen dat u een Berner Sennen krijgt die u niet meer weg kan denken in uw familie. Onze hondenkennel in België is een echte familiekennel waar met veel passie en professionaliteit met de pups omgegaan wordt.

berner sennen puppy

Bekijk al onze rassen!

Labrador

Rottweiler

Golden Retriever

Berner Sennen

Andere rassen

Naast Berner Sennen fokken wij ook met andere rassen, zo zijn we in totaal fokker van vier verschillende rassen. Wij zijn bijvoorbeeld ook uw fokker van Labradors. Als u wilt kan u ook uw Golden Retriever pups vinden bij ons. Of opteert u liever voor een hond die meer ervaring vereist en een sterke uitstraling heeft? Dan zijn wij ook uw fokker voor Rottweilers.

Kies voor een erkende fokker

Weet u al dat u voor de pup van een Berner Sennen wilt gaan? Kies dan bewust voor een erkende fokker van uw Berner Sennen in de provincie Antwerpen en neem telefonisch contact op met ons via +32 3 315 83 01 of stuur een e-mail naar info@meerhof.be voor meer informatie. U kan ook steeds onze contactpagina raadplegen.