Fokker Berner Sennen - Familiekennel Meerhof

 

 

 

 

 

Beschikbaar in België en Nederland
Herplaatsing eigen gekweekte honden
Erkend kweker
Home » Fokker Golden Retriever

Fokker Golden Retriever

Bent u op zoek naar een erkende fokker voor uw Golden Retriever-pup? Dan neemt u de juiste keuze om voor een Golden Retriever van onze kennel te gaan. Wij zijn door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en Dierenwelzijn erkend als professionele kweker van honden en hebben hiervoor een erkenningsnummer gekregen.

Heeft u vragen? Of wilt u informatie?

Fokker van de Golden Retriever en anderen

In onze kennel in Hoogstraten, in de provincie Antwerpen, verwelkomen wij met plezier pups van de Golden Retriever. In totaal zijn wij fokker van vier verschillende rassen; Golden Retriever, Berner Senner, Rottweilers en Labradors. Als kweker weten wij dat elk ras zijn eigen kenmerken en kwaliteiten heeft en bij een Golden Retriever zijn  geduldige, vriendelijke karakter en speelse, actieve natuur het meest kenmerkend. De Labrador pups zijn ook een mogelijkheid wanneer u deze eigenschappen zoekt in uw hond.

golden retriever hond

Bekijk al onze rassen!

Labrador

Rottweiler

Golden Retriever

Berner Sennen

De keuze in pups

Familiekennel Meerhof is dé kennel voor honden in België waar u uw Golden Retriever kan kopen, wetende dat uw pup van een professionele kweker komt. Naast de Golden Retriever hebben wij ook andere rassen in onze kennel. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook fokker van Berner Senners. Of kiest u liever voor een krachtige hond die u zelf goed kan trainen? Dan moet u weten dat wij naast kweker van de Golden Retriever ook fokker van Rottweilers zijn.

 

Bezoek snel onze nestjes

In onze kennel vlak bij de Nederlandse grens hebben wij regelmatig nestjes van de Golden Retriever. Wij zijn de kweker van de pups van de Golden Retriever waar u naar op zoek bent, namelijk een erkende fokker met de juiste voeling en veel respect voor de honden. Bekijk ons gastenboek. Wilt u weten of wij een nestje ter beschikking hebben of heeft u andere vragen? Bereik ons dan telefonisch op +32 3 315 83 01 of stuur een e-mail naar info@meerhof.be.