Fokker Berner Sennen - Familiekennel Meerhof

 

 

 

 

 

Beschikbaar in België en Nederland
Herplaatsing eigen gekweekte honden
Erkend kweker
Home » Fokker Labrador

Fokker Labrador

Wilt u graag een erkend fokker vinden voor uw nieuwe Labrador? Met familiekennel Meerhof uit Hoogstraten, in de provincie Antwerpen, maakt u de juiste keuze. Wij hebben een erkenningsnummer als professionele kweker van honden gekregen van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en Dierenwelzijn en we zijn fokker van onder andere de Labrador.

Heeft u vragen? Of wilt u informatie?

Erkende fokker van de Labrador

Wij zijn de trotse fokker van de alom bekende Labrador. In onze hondenkennel in België hebben wij vier verschillende rassen zitten. De Labrador pups kunnen daar zeker en vast niet aan ontbreken. Met zijn geliefde eigenschappen is de Labrador de ideale familiehond of geleidehond waar wij als fokker graag mee pronken. Ook Berner Sennen pups zitten in onze kennel en zijn middelgrote honden die graag in de familie opgenomen worden.

labrador hond

Bekijk al onze rassen!

Labrador

Rottweiler

Golden Retriever

Berner Sennen

Labradors en andere rassen

We zijn bekend als fokker van de Labrador en zijn daarnaast ook de fokker van Golden Retrievers en van Berner Sennens. Wanneer u toch op zoek bent naar een hond met meer pit die met bewuste ervaring opgeleerd kan worden, dan is een Rottweiler misschien de hond die u zoekt. Als vierde ras zijn wij ook fokker van Rottweilers.

 

Lees onze tips over de opvoeding

Als fokker van de Labrador zeggen wij met oprechtheid dat deze honden in vele families past. Hij is gemakkelijk tot gehoorzaamheid te brengen. Zeker wanneer hij van pup zijnde goed wordt opgeleerd. Lees daarom onze tips voor de opvoeding van uw pup. Bent u overtuigd dat u een Labrador wilt kopen bij ons als erkende fokker, vlak bij de grens van Nederland? Neem dan telefonisch contact op met ons via +32 3 315 83 01 of stuur een e-mail naar info@meerhof.be.