Fokker Berner Sennen - Familiekennel Meerhof

 

 

 

 

 

Beschikbaar in België en Nederland
Herplaatsing eigen gekweekte honden
Erkend kweker
Home » Fokker Rottweiler

Fokker Rottweiler

Wilt u graag aanspraak doen op een erkende fokker voor uw Rottweiler? Twijfel dan niet om tot bij ons te komen. Familiekennel Meerhof heeft een erkenning verkregen van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en Dierenwelzijn als professionele kweker van honden. Wij zijn dus een trotse en bekwame fokker van onder andere de Rottweiler.

Heeft u vragen? Of wilt u informatie?

Wij zijn de fokker van uw Rottweiler

Wij zijn de fokker die u zoekt voor uw nieuwe pup van de Rottweiler. Onze hondenkennel in België, aan de grens met Nederland, is bewust bezig met ieder ras en welke kenmerken en kwaliteiten deze hebben. Een Rottweiler is geen hond die geschikt is voor beginnelingen en dat weten wij als fokker maar al te goed. Daarom raden wij deze ook absoluut af aan mensen die geen ervaring hebben in het groot brengen van honden. Wanneer u een hond verkiest die met een kalmer karakter in een gezin met kinderen past opteert u beter voor onze Labrador pups. Ook de Golden Retriever pups komen hiervoor zeker in aanmerking.

Rottweiler puppy hond

Bekijk al onze rassen!

Labrador

Rottweiler

Golden Retriever

Berner Sennen

Kies de Rottweiler die bij u past

Wij zijn uw fokker in Hoogstraten in de provincie Antwerpen voor vier verschillende rassen. We zijn namelijk fokker van Berner Sennen, Labrador, Golden Retriever en natuurlijk Rottweiler. Kies bewust voor de hond die bij u past en koop zijn pup bij ons. Stel uw vragen telefonisch via +32 3 315 83 01 of per e-mail aan info@meerhof.be. Vind al onze gegevens op onze contactpagina.