Welkom bij Meerhof, dé hondenkennel in België

België en Nederland

Herplaatsing eigen gekweekte honden

Erkend kweker

Meerhof is dé hondenkennel voor rashonden in de provincie Antwerpen, in België. Wij zijn een familiebedrijf dat vier soorten rashonden fokt. U kan bij ons uw Labrador, Rottweiler, Golden Retriever of Berner Sennen-pup vinden die een positieve toevoeging vormt in uw leven.

Bent u geïnteresseerd in onze puppy's?

Neem contact op
Leica Labrador chocolate puppy Leica

De werkwijze van onze hondenkennel in België

  • Vanaf de geboorte van de pups houden wij u op de hoogte door filmpjes die we naar u versturen via Whatsapp.
  • Wanneer de pups vier weken oud zijn, kan u ze komen bekijken en kan u een pup reserveren.
  • Zodra de pups zes weken oud zijn, kan u terugkomen naar ons in Hoogstraten, Antwerpen om effectief de pup te kiezen die u wilt. Ondertussen zijn pups in onze hondenkennel gevaccineerd, medisch gekeurd en gechipt in België.
  • Eens de pup acht weken oud is, mag deze het nest verlaten en meegenomen worden door het nieuwe baasje.

 

Verschillende soorten hondenrassen

Wij fokken in onze hondenkennel in de provincie Antwerpen vier verschillende rassen. Stuk voor stuk zijn het rassen wiens schattige kopje u onmiddellijk overtuigt vanuit Antwerpen doorheen heel België en Nederland om voor hen te kiezen. We stellen de mogelijke pups graag kort even voor:

  • Labrador-pups: Labradors zijn echte familiehonden. Ze zijn ideaal als huisdier door hun zachtaardigheid en vriendelijkheid naar kinderen en andere honden toe.
  • Rottweiler-pups: Deze zeer krachtige en leergierige beestjes fokken wij ook in onze hondenkennel en zijn uw beste waakhond in heel België, bijvoorbeeld Antwerpen. Ze ontwikkelen aan een trager tempo waardoor ze goed op te voeden zijn. Wel is er enige ervaring met honden nodig en is dit geen hond voor beginnelingen.
  • Golden Retriever-pups: Een jachthond in hart en bloed met een geduldig, rustig en aanhankelijk karakter. Hij is absoluut niet agressief en heeft een natuurlijke waakzaamheid.
  • Berner Sennen-pups: Berner Sennens houden van kinderen en bewaken ze. Hij wordt graag in de familie opgenomen en is een ongecompliceerd ras dat veel ruimte nodig heeft.

Wij hebben niet altijd pups ter beschikking. U kan zien wanneer er pups geboren zijn onder de rubriek ‘nieuwe pups’. Het is mogelijk de pups bij ons te zien, samen met de vader en de moeder.

brenner sennen 3

Bekijk de fotogalerij

Bij onze hondenkennel in Hoogstraten, in de provincie Antwerpen, kan u uw toekomstige nieuwe familielid kopen en zo jullie familie in België of Nederland compleet maken. Laat u overtuigen door ons als hondenspecialisten met de foto’s van eerder in onze hondenkennel verkochte pups die zich al helemaal thuis voelen in hun nieuwe gezinnetje in Antwerpen, in België. Bekijk de fotogalerij van Meerhof.

Heeft u nog vragen over onze puppy's?

E-mail sturen Bel ons