Labradors

Bij familiekennel Meerhof in Hoogstraten aan de grens met Nederland kan u de Labrador zijn pups kopen. De Labrador is bij ons te koop en is een hond die al vanaf pup zijnde een sterk gebouwde, gedrongen en actieve hond is, die zich ondanks zijn massieve bouw zeer licht beweegt.

Het uitzicht van Labrador-pups

De typische eigenschappen van een Labrador en zijn pups die u bij ons kan kopen, zijn de dikke, korte vacht zonder golven en een waterafstotende ondervacht. Zij hebben geen bevedering aan de benen en staart. De staart is rondom met een dikke vaste vacht bedekt en wordt de ‘otterstaart’ genoemd. De stop is duidelijk zichtbaar en de voorsnuit is krachtig zonder dat hij te smal of te spits is. De bruine ogen zijn vriendelijk en kijken intelligent wat maakt dat veel mensen de pups van een Labrador willen kopen. De oren liggen dicht tegen de kop, ze zijn niet groot en tamelijk ver naar achter aangezet. Wij hebben pups te koop in alle mogelijke kleuren die de pup van een Labrador kan hebben. De kleuren die u bij ons kan kopen zijn zwart, roodbruin of geel waarbij de Labrador met de gele vacht de dikste vacht heeft. Zijn dekhaar is hard, terwijl het onderhaar zacht is.

  • Schouderhoogte 55 tot 62 cm.
  • Gewicht 25 tot 31 kg.

Geschiedenis

De eerste standaard van de Labrador werd in 1887 vastgelegd. De nadruk van een Labrador werd toen gelegd op een harde en stabiele hond, die echter gemakkelijk gehoorzaam te krijgen was vanaf dat hij als pup te koop was. In 1905 werden de pups van een Labrador tot een apart Retriever-ras geclassificeerd. Naast fokkers van de Golden Retriever ontstonden nu ook die van de Labradors. Eerst werden de zwarte Labradors als de enig juiste beschouwd. In de jaren ’20 werden de gele echter zo populair dat men in Engeland een eigen club heeft opgericht waar men de Labrador kon kopen.

Van pup tot Labrador

De Labrador kan u bij onze hondenkennel in België, specifieker provincie Antwerpen, kopen en is bijzonder aangenaam en ongecompliceerd als geleide- en familiehond. De pup van een Labrador bieden wij graag te koop aan door zijn vele voordelen. Zo is hij ondanks zijn grootte gemakkelijk tot gehoorzaamheid te brengen. Een Labrador is al vanaf dat hij pup is zeer bereidwillig om te leren wat zijn pups zo aanlokkelijk maakt ze te kopen. Tijdens een wandeling kan u hem al apporterend bezighouden.

Familie

Een Labrador is een vriendelijke hond die erg van kinderen houdt en zijn pups zijn aandoenlijk schattig. Hij is rustig, niet blafferig en verdraagzaam naar andere honden en huisdieren toe. De pup van een Labrador die wij te koop hebben, is niet bang uitgevallen en groeit uit tot een betrekkelijk goede waakhond. Een Labrador kopen is een goed idee wanneer u pups wilt die uitgroeien tot een robuust dier dat absoluut bestendig is tegen iedere weersgesteldheid en niet gevoelig is voor ziektes. Daardoor kunnen ze een hoge leeftijd bereiken. Bekijk ons gastenboek om eerder gekochte hondenvriendjes en hun verhaal te lezen.

Koop uw Labrador-pup bij onze kennel

Bent u op zoek naar pups van een Labrador of naar die van een ander ras, zoals Rottweiler pups of Golden Retriever-pups? Ook Berner Sennen-pups bieden wij naast de pup van een Labrador te koop aan. Kijk dan op onze website welke pups er momenteel in onze familiekennel zijn van een Labrador die u kan kopen of neem telefonisch contact op +32 3 315 83 01 of per e-mail info@meerhof.be zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Gastenboek

Joels

In de paasvakantie was het speeltijd voor Joels, Maoui, Obi

Caroline Bogaerts
05/04/2023

Marcel

Ik ben Marcel en word vandaag 1 jaar! Wat zijn

M Hemelaer
03/30/2023

Zorro

Zorro doet het fantastisch goed, hij leert heel snel en

Melis Benny
03/22/2023